Home / Tag Archives: Мукоски

Tag Archives: Мукоски

Пратениците први амнестирани

До сега се амнестирани 12 обвинети за настаните на 27 април во Собранието . Меѓу нив и пратениците Мукоски , Василевски , Арнаудов , Тарчуловсаки и Димов. Меѓу амнестираните се пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски, Љубен Арнаудов, Јохан Тарчуловски и ...

Read More »