Home / Tag Archives: Муслиу

Tag Archives: Муслиу

Референудмот за бегалците оди на Уставен суд

Државниот инспекторат за локална самоуправа донесе решение да ги запре одлуките за организирање локални референдуми во општините за мигрантите на денот на Локалните избори, 15 октомври, и да поведе постапка пред Уставниот суд за оценување на уставноста и законитоста на ...

Read More »