Don't Miss
Home / Tag Archives: МВРИ

Tag Archives: МВРИ

МРВ ја прошири истрагата против Талески за “ Транспортер“

Министерството за внатрешни работи ја прошири истрагата „Транспортер“ против градоначалникот на Општина Битола, Владимир Талески, и вработените во Општината за преплатени услуги за превоз на ученици. Наспроти предметот кој го води Специјалното јавно обвинителство и кој се однедува на период ...

Read More »