Home / Tag Archives: највисок

Tag Archives: највисок

Петровска предложи буџет од 32 милиони евра

Доколку советниците го усвојат вкупниот буџет на Општината Битола, кој денеска го предложи градоначалниката Наташа Петровска ќе изнесува цели 32 милиони евра. Основниот буџет е околу 535 милиони денари, а заедно со дотациите од државата над 1,8 милијарди денари., или ...

Read More »