Home / Tag Archives: Набавка

Tag Archives: Набавка

“Аутомакедонија” го доби тендерот за набавка на шест еколошки автобуси за РЕК Битола

Вкупната набавка изнесува 104 милиони денари (1,4 милиони евра), а еден автобус чини 240 илјади евра. Треба да бидат испорачани за осум месеци. Компанијата „Аутомакедонија“  е избрана да изврши набавка и да му испорача на РЕК Битола шест еколошки автобуси ...

Read More »