Home / Tag Archives: надминување

Tag Archives: надминување

Заедничка изјава по лидерската средба: Ќе продолжиме да се среќаваме за унапредување на евроатланската агенда

„Во една тешка недела за државата, се сретнавме да дадеме заедничка поддршка на демократските вредности, вклучувајќи го и правото на мирен протест и на осуда на насилството без разлика дали во криминални или политички цели. Ние исто така се согласивме ...

Read More »