Don't Miss
Home / Tag Archives: надвозник

Tag Archives: надвозник

Изградба на надвозник кај населба Боримечка

-Во Битола постојат огромни сообраќајни проблеми. Еден од најголемите е доаѓањето на училиште на децата од населбата Боримечка во училиштето Коле Канински- изјави денеска Валентин Груевски, носител на  советничката листа на СДСМ и Коалицијата. -За да стигнат на час мораат ...

Read More »