Don't Miss
Home / Tag Archives: Надзорен одбор

Tag Archives: Надзорен одбор

Ревизија за работењето на ЈП “Комуналец “

На својата последна седница Управниот одбор на ЈП “ Комуналец “ гласаше воздржано за (не)усвојување на завршната сметка на ова јавно претпријатие за минатата 2017 година. Управниот одбор ја поддржа одлуката на Надзорниот одбор  на претпријатието кој бара независна ревизорска ...

Read More »

Избрани нови членови на Управниот и Надзорниот одбор на АД ЕЛЕМ

Марјанчо Николов, поранешен пратеник од редовите на СДСМ, е именуван за член на Управниот одбор на АД ЕЛЕМ, кој воедно ќе биде директор за комерцијални работи во државната компанија за производство на електрична енергија. Николов ја предводеше пратеничката листа на партијата ...

Read More »