Don't Miss
Home / Tag Archives: награден конкурс

Tag Archives: награден конкурс

Наградени литературни и ликовни творби во рамките на 51. Детски семафор во Битола

По 51 пат, Битола е домаќин на регионалниот натпревар „Детски семафор 2024″, кој се одржува во организација Општинскиот Совет за безбедност на сообраќајот на патиштата Битола и Народна техника, со поддршка на Општина Битола. На свеченоста во Офицерскиот дом беа ...

Read More »