Don't Miss
Home / Tag Archives: највисоко

Tag Archives: највисоко

Доделени четвртоноемвриските награди

Вечерва, на свечена академија во Битолскиот Народен театар беа доделени највисоките општински признанија, наградата 4 Ноември. И Битолски весник, како најстариот локален печатен медиум во Република Македонија, кој годинава прослави 50 години од излегувањето на првиот број, кој беше отпечатен ...

Read More »