Home / Tag Archives: Наке

Tag Archives: Наке

За СДСМ Чулев прифатлив кандидат за министер за внатрешни работи

СДСМ го прифаќа предлогот на ВМРО-ДПМНЕ разузнавачот Наке Чулев да биде технички министер за внатрешни работи во пржинската влада. „Со овој предлог на ВМРО-ДПМНЕ, не се крши Уставот, не станува збор за воено или униформирано лице и не е под ...

Read More »