Home / Tag Archives: наплата

Tag Archives: наплата

Кривични пријави за Никола Тодоров и Панче Кралев

Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција поднесе кривична пријава против поранешните министри за образование Никола Тодоров и Панче Кралев и против И.Е. – поранешен советник за капитално инвестирање во Министерството и ...

Read More »

УЈП присилно ќе ја полни касата на МРТВ

Граѓаните и фирмите кои имаат неплатена радиодифузна такса до 30.06.2017 година, да извршат плаќање на долговите во најкусо време, бидејќи Управата за јавни приходи ќе отпочне со постапки за присилна наплата, предупреди денеска УЈП. „Со цел обврзниците да не се ...

Read More »