Home / Tag Archives: нарачки

Tag Archives: нарачки

5.800 вработени од “Кромберг и Шуберт “ на колективен одмор

Над 5.800 вработени од компанијата “ Кромберг и Шуберт “ се пуштени на колективен одмор. Според извори на Битолски весник пуштаењето од работа е резултата на намалените нарачки за производство на конфекционирани кабли за автомоблската индустрија.

Read More »