Don't Miss
Home / Tag Archives: Наср Селмани

Tag Archives: Наср Селмани

Неопходни брзи реформи во медиумите

Белгискиот експерт Питер Ванхојте се врати во Македонија за да помогне во имплементација на реформите во медиумите. Заблагодарувајќи се за неговото присуство и активното учество во реформите во медиумската сфера, претседателот на ЗНМ, Насер Селмани, рече дека Ванхојте имал доблест ...

Read More »