Home / Tag Archives: наставен

Tag Archives: наставен

ОУ „Аврам Писевски” прослави 30 години постоење

Со богата и разновидна програма, денеска, учениците и наставниот кадар, го одбележаа 30-годишното постоење на основното училиште „Аврам Писевски” во населбата Бардовци. По тој повод, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски присуствуваше на културно забавната претстава во рамките на патрониот ...

Read More »