Home / Tag Archives: наставници

Tag Archives: наставници

Најавениот штрајк нелигитимен, училиштата в понеделник со редовна настава

Најавениот штрајк на челниците на СОНК е нелегитимен и како таков во Општина Битола не се прифаќа што значи дека од понеделник ќе се изведува редовна настава како и досега, порачаа денеска директорите на основните и средните училишта од Битола. ...

Read More »