Home / Tag Archives: наталитет

Tag Archives: наталитет

Во Битола повеќе умираат, отколку што се раѓаат деца

Податоците од второто тромесечие за наталитетот во Битола според податоците на Државниот завод за статистика се алармантни. Имено, според овие потадоци бројот на умрените деца во Битола е поголем, отколку бројот на новородените живи бебиња. Според овие податоци во второто ...

Read More »