Home / Tag Archives: натапша

Tag Archives: натапша

Градоначалничката Наташа Петровска одбива да зборува за аферата “ Рекет”

                                     Градоначалниката на  Битола, Наташа Петровска денеска  одби да одговори на новинарско прашање за аферата  “ Рекет “, која ја потресува и Битола. На прашањето што било барано од неа, што одговорила и дали истражните дејствија стигнаа до градоначалниката  ...

Read More »