Home / Tag Archives: Натш Петровска

Tag Archives: Натш Петровска

Отворање на нови старски домови

По повод денот на стари лица, ги посетивме двата домови „Сју Рајдер” во Битола каде што се сместени наши повозрасни граѓани од различни категории. Посетата ја направивме за да ги согледаме околностите и условите во кои што тие работат, како ...

Read More »