Don't Miss
Home / Tag Archives: Наздрави

Tag Archives: Наздрави

Наздрави за живот, наздрави за љубов

Со овации од ресенската публика синоќа беше проследен концертот наречен „Наздрави за живот, наздрави за љубов“, кој се одржа во кино салата во Ресен. Организаторот на настанот, Домот на културата „Драги Тозија“, како домаќин, обезбеди настап на неколку музички групи ...

Read More »