Home / Tag Archives: небо

Tag Archives: небо

Фузијата со РК Пелистер и натаму енигма

Фузијата на Еурофарм Работник и РК Пелистер и натаму е енигма. Иако претседателот на Советот, Валентин Груевски минатата недела најави седница на Советот на која ќе се расправа за Платформата, сепак седница не се одржа. Додека екипата на Еурофарм Работник ...

Read More »

Пелистер на (рас)продажба

Фудбалскиот клуб Пелистер преживува тешка криза. Иако се сметаше дека општинското раководство ќе најде заднички јазик со доминантните сопственици на клубот, сепак од извори на порталот на Битолски весник до договор не дошло и сопствениците на Пелистер останале на ставот ...

Read More »