Don't Miss
Home / Tag Archives: Недела на пролетта

Tag Archives: Недела на пролетта

Активности во „Неделата на пролетта“ за почиста животна средина во Битола

Во рамките на „Неделата на пролетта“, во Битола се спроведуваат повеќе активности, насочени кон почиста животна средина. Носител на акцијата е ЈКП Комуналец, во координација со Општина Битола и активна вклученост на јавните претпријатија Водовод и Нискоградба. -Започнуваме на тој ...

Read More »