Home / Tag Archives: Недолични

Tag Archives: Недолични

Недолични потсмевања на градоначалничката Петровска со битолчани

           Во врска со изјавата на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска за тоа дека за  отворањето на Офицерскиот дом ќе се служи специјалитет „Тикварница “ реагираше локалниот лидер на ВМРО ДПМНЕ, Иванчо Тошевски. Во соопштението испратено до нашата редакција ...

Read More »