Home / Tag Archives: неопходна

Tag Archives: неопходна

Да бидеме хумани: Донирајте за поплавените подрачја

Црвениот крст на Република Македонија денеска информира дека е потребно да се обезбедат дополнителни количини вода за пиење за населението во Струмица, Чешиново-Облешево, Штип, како и во други подрачја кои поради излевање на реките водата не е за пиење. Согласно направената ...

Read More »