Home / Tag Archives: неповратна градење

Tag Archives: неповратна градење

Неповратна финансиска помош од Р.Бугарија за Новаци

Потпишан договор за доделување на неповратна финансиска помош од Р.Бугарија Во генералниот конзулат на Р.Бугарија во Битола ,градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски и генералниот конзул на Р.Бугарија во Битола г-дин Димитар Иванов потпишаа договор за доделување на неповратна финансиска ...

Read More »