Home / Tag Archives: несовесен

Tag Archives: несовесен

Критична состојбата на повредениот старец

Здравствената состојба на повредениот старец, кој вчера беше удрен од несовесен возач и во бесвесна состојба беше пренесен во Клиничката болница во Битола е критична. Тој се наоѓа во Одделението за анастезија и реанимација и диши со помош на апарати. ...

Read More »