Home / Tag Archives: невладини

Tag Archives: невладини

Невладините организации и надлежните дискутираа за подобрување на животната средина

Државниот секретар на Министерството за животна средина и просторно планирање  Соња Липиткова заедно со градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески, денеска, во општинската зграда  остварија средба со граѓански и невладини организации од пелагонискиот регион. -Од оваа година, концептот на ...

Read More »