Home / Tag Archives: независни

Tag Archives: независни

Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потписите за градоначалници

Во трката з аградоначалник на Битола ќе земат учество и двајца независни кандидати. Тоа се екс советникот во Советот на Битола, Кирче Ташков, како и артистот и познат битолски спортист Јорго Огнеовски, кој живее и работи во Холивуд. Јорго Огненовски ...

Read More »

Најавени две независни кандидатури за градоначалник

Трката за градоначалник на Битола веќе почна. Покрај тоа што партиите ги евидентираат своите кандидати се кројат листите и на независните кандидати. Досега двајца битолчани ја најавија своја трка за градоначалничката функција. Тоа се екс советникот во Советот на Битола ...

Read More »