Don't Miss
Home / Tag Archives: Никовски

Tag Archives: Никовски

Синот на Никовски го советувал Груевски за 3.000 евра месечно

Синот на поранешниот диплoмат Ристо Никовски, Александар Никовски, како еден од советниците на поранешните премиери Никола Груевски и Емил Димитриев, добивал месечен хонорар од 3.000 евра. Од документите може да се види дека тој станал советник на Груевски во 2014 ...

Read More »