Home / Tag Archives: нив

Tag Archives: нив

Полицијата го сардиса Могила

Во село Могила се пронајдени 24.826 килограми тутун тип „Вирџинија“, како и шест ниви со насади од овој тип тутун, во акцијата што ја спровеле вчера и завчера СВР Битола и Државниот инпекторат за земјоделство во координација, за пронаоѓање насади ...

Read More »