Home / Tag Archives: носители

Tag Archives: носители

Утврдени носителите на листи во 6-те изборни единици

Вечерва Централниот комитет ги утврди кандидатите за пратеници во шесте изборни единици. ВМРО-ДПМНЕ на изборите ќе настапи со многу нови лица на кандидатските листи за пратеници кои ќе ги предводат носители кои за прв пат ќе ја имаат предводничката палка ...

Read More »