Home / Tag Archives: нов објект

Tag Archives: нов објект

Министерството за финансии во нов објект

Четиринаесет илјади метри квадратни распоредени на 11 нивоа опфаќа новиот објект на Министерството за финансии „Палата 23 октомври” што вечерва беше пуштен во употреба. Новиот објект спаѓа во групата СМАРТ згради – насочена кон заштеда на енергија и заштита на ...

Read More »