Home / Tag Archives: Новац

Tag Archives: Новац

АД ЕСМ издвои над 400 илјади евра за подобра животна средина во Битола, Новаци и Могила

           АД ЕСМ и РЕК Битола годинава издвоија околу 25 милиони денари за трите пелагониски општини – Могила, Новаци и Битола врз основа на Законот за животна средина и Методолодијата за распределба на средства од произведена електрична енергија од фосилни ...

Read More »