Don't Miss
Home / Tag Archives: Новевски

Tag Archives: Новевски

“Данке Капитано”,

Со пораката „Данке Капитано”, и со песната „Ѕоу’лл невер њалк алоне”, алудирајки дека секогаш ќе остане дел од семејството на Мајнц, германскиот клуб му се заблагодари на битолскиот фудбалер, македонскиот фудбалски интернационалец, и долгогодишен репрезентативец, Николче Новески, за 12-те години ...

Read More »

Во Мајнц Новевски се збогува од фудбалот

Во Мајнц денеска се игра прошталниот натпревар на Николче Новески, на кој ќе присуствува кремот на фудбалот во градот. Специјално од Ливерпул доаѓа и Јирген Клоп. Во „Опел Арената“ во Мајнц денеска во 17 часот се игра прошталниот натпревар на ...

Read More »