Don't Miss
Home / Tag Archives: обесштетување

Tag Archives: обесштетување

Обесштетувањето на граѓани каснати од кучиња ја празни општинската каса

И покрај тоа што сегашната локална самоуправа проблемот со бездомните кучиња го имаше најавено пред граѓаните како приоритетен сепак, тој сè уште не е решен. Овој проблем веќе станува алармантен, кој мошне скапо ја чини локалната самоуправа и кој буквално ...

Read More »