Home / Tag Archives: Обиколница

Tag Archives: Обиколница

Дел од обиколницата каде се изведуваа градежни работи за изградба на топловодот се чисти и подготвува за асфалтирање

Дел од обиколницата каде се изведуваа градежни работи за изградба на топловодот се чисти и подготвува за асфалтирање. Делницата кон кружниот тек на Дулие е во завршна фаза, а на потегот кон реката Драгор се поставуваат ивичници, по што следува ...

Read More »

Обиколоницата исчистена, утре генерално чистење на Битола

На 28 септември, ЈП „Комуналец“ ќе биде носител на големата акција за чистење на дивите депонии во Битола, во која со своја машинерија ќе учествуваат и јавните претпријатија „Водовод и „Нискоградба“, а во акцијата е предвидено да учествуваат и претставници ...

Read More »