Home / Tag Archives: објавени

Tag Archives: објавени

Заев презентираше разговори за судството

Судството и состојбите во него беа темата на дванаесеттата прес-конференција од серијалот „бомби“ на опозицијата. Снимените разговори, вкупно 15 на број, денеска ги презентираше лидерот на СДСМ Зоран Заев од седиштето на партијата во Скопје. Беа вклучени гласови за кои ...

Read More »