Don't Miss
Home / Tag Archives: обновливи

Tag Archives: обновливи

Обновливите извори на енергија во фокусот на ЕСМ

Сржта на енергетската транзиција се обновливите извори на енергија, на светот и нам ни требаат промени кои вклучуваат прогресивно усвојување на технологии со низок јаглерод како клучен столб на енергетската транзиција, истакна генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски на ...

Read More »