Home / Tag Archives: образование. мерки

Tag Archives: образование. мерки

Саем за вработување во Битола

Агенцијата за вработување на Реппублика Македонија  денеска во Битола го одржа вториот Саем за вработување на кој со свои штандови се претставија 40-на фирми и организации од Пелагонискиот регион. Според директорот на Агенцијата за вработување Влатко Поповски, саемските манифестации се ...

Read More »