Home / Tag Archives: обвинтели

Tag Archives: обвинтели

Над 20 обвинители ја меркаат фотелјата на Зврлевски

Судии, професори, адвокати, нотари и обвинители меѓу кандидатите за фотелјата на поранешниот јавен обвинител, Марко Зврлевски. Над 20 кандидати до вчера ја доставиле својата апликација до Собранието со што го испочитувале рокот кој трае до денеска. Меѓу пријавените се Звонко ...

Read More »