Don't Miss
Home / Tag Archives: обвунетиот

Tag Archives: обвунетиот

Владимир Талески ги зел во заштита директорите на училиштата и фирмите

Екс градоначаланикот на Битола, Владимир талески на сослушувањето според извори на Битолски покрај тоа што го негирал обвнението, ги зел ви заштита директорите на училиштата и фирмите тврдејки дека тие не с евоопшто виновни за обвунението кое им се става ...

Read More »