Don't Miss
Home / Tag Archives: одбележување. Општина Битолоа

Tag Archives: одбележување. Општина Битолоа

Одбележан Меѓународниот ден на Ромите

Со културно – забавна програма, во организација на Здружението „Ромска ѕвезда“, денеска на плоштадот Магнолија во Битола, се одбележа Меѓународниот ден на Ромите. На настанот, присуствуваа голем број гости а пред присутните се обрати советничката Лидија Павловска, изразувајќи искрени честитки ...

Read More »