Home / Tag Archives: одбие

Tag Archives: одбие

СОНК против намалувањето на платите

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура не се согласува со предлог-мерките на СДСМ со кои, меѓу другото, се предвидува административците два месеца да земаат минимална плата со цел да се намалат економските штети од коронавирусот. Според СОНК, ваквиот предлог ...

Read More »