Don't Miss
Home / Tag Archives: одговор

Tag Archives: одговор

Законот за јазици ќе чека кворум

 Гласањето за Законот за јазици ќе почека до четврток, заедно со изборот на Дарко Костадиновски и Осман Кадриу за судии во Уставниот суд и укинувањето на Советот за утврдување на факти. Спикерот Џафери ги презакажа седниците, откако во салата се ...

Read More »

Груевски има(л)закани по живот.Неопходни се 20 телохранители

Партијата на Никола Груевски потврди дека тој бара најмалку 20 телохранители и дека се чувствува загрозен, но не даде одговор на прашањата кој му се заканува на екс премиерот и зошто тие закани не се пријавени во полиција. „Претседателот на ...

Read More »

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ изгледа не се движат по новоасфалтираните улици, обновени тротоари и уредени јавни зелени површини

-Изгубени, дезориентирани, недоверливи и очигледно многу зачудени од деструктивните постапки на нивниот лидер Зоран Заев, локалните активисти на СДСМ не знаат на кој начин да ги спроведуваат наредбите од “Бихачка“, да продолжат да бидат деструктивни по секоја цена- вака реагираше ...

Read More »