Don't Miss
Home / Tag Archives: одлгање

Tag Archives: одлгање

Сообракајката го одложи судењето на “ Транспортер’

Судскиот процес  “ Транспортер “ кој денес почна во Основниот суд Скопје 1 е одложен за 6 ноември. До одложување на судењето дојде бидејки една од обвинетите Јасмина Миќик Десановска имала сообракајна несреќа. По одложувањето на судењето обвинетиот Талески изјави ...

Read More »