Home / Tag Archives: одложена

Tag Archives: одложена

Битолски весник ја одложува Манифестацијата на неодредено време

                                       Редакцијата на Битолски весник, како организатор на традиционалната манифестација “ Избираме најуспешни битолчани”,по најновите препораки и мерки на Министерството за здравство ја информира битолската јавност  дека Манифестацијата, која беше (пре)закажана за сабота, 14 март е одложена.           Овој ...

Read More »

Седницата на Собранието одложена за утре

Седумдесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија наместо на 10 јануари 2019 година (четврток), ќе продолжи  на 11 јануари 2019 година (петок) во 12:00 часот. До одложување на седницата дојде поради тоа што сеуште не е обезбедно двотретинско ...

Read More »

Одложена продажбата на ФК Пелистер

По неколку часа маратонска расправа, советниците на Советот на Општина Битола ја прекинаа седницата за продажба на фудбалскиот клуб Пелистер и истата ја одложија за петок, на 29 август, во 11 часот, кога истата повторно ќе продоложи. До прекин на ...

Read More »