Don't Miss
Home / Tag Archives: однос

Tag Archives: однос

Незаработените плати назад

Владата ќе чека да завршат локалните избори па дури потоа ќе бара одговорност за административците кои земале плата, а со години не оделе на работа. Генералниот секретар Рашковски веќе објави дека во 2016 година буџетот на Владата е оштетен за ...

Read More »

126 волонтери во Клиничката болница добија договори за редовен работен однос на неопределено време

Сто дваесет и шест волонтери во Клиничката болница од Битола добија договори за трансформација на волонтерските договори во редовен работен однос на неопределено време  и решавање на нивната социјална и егзистенционална ситуација. Според директорот на Клиничката болница во Битола, Василе ...

Read More »