Home / Tag Archives: Офицерскиот дом

Tag Archives: Офицерскиот дом

Адаптација на Офицерскиот дом

Во врска со состојбата во која се наоѓа Офицерскиот дом прес конференција одржа носителот на листата на СДСМ и Коалицијата “ За подобра Македонија “ Валентин Груевски. -Офицерскиот дом е вистински симбол на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ во овие 12 години ...

Read More »