Home / Tag Archives: оглас

Tag Archives: оглас

МВР распишува оглас за вработување 400 полицајци

Од утре започнува јавниот конкурс на Министерството за внатрешни работи за прием на 400 извршители на работно место „Полицаец” за работа во организациските единици сместени во Скопје, најави денеска на прес-конференција министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска. Кандидатите кои ќе ...

Read More »

Паркингот на Клиничка болница под концесија

Паркинг просторот на Клиничка болница во Битола, со вкупна површина од 2.300 м2 ќе оди под концесија. Клиничка болница објави оглас во кој се повикуваат сите заинтересирани кои сакаат да управуваат со паркинг просторот за период од 3 години, да ...

Read More »