Home / Tag Archives: ограбена

Tag Archives: ограбена

Лилјана Тодоровска за Телма:Измамена сум и ограбена

Лилјана Тодоровска потписничката и идејниот автор на социјалниот проект за европски центар за возрасни на крајот на 2017-та на сметка добила и подигнала 720 илјади евра и плус персонален данок. Соседите се чудеа дека нивната комшика Лиле е бабата со ...

Read More »